• Bio-energy Pellets
  Bio-energy Pellets

  10 Kg Bio-energy Pellets
  € 9,50 per zak
  Milieuvriendelijk en co2-neutraal
  Speciaal voor moderne automatische pelletkachel pellet is van schoon houtvezel geperst zonder toevoegingen. Onze pellets worden geproduceerd volgens…

  € 95,00
 • Pellets per 96 zakken á 10 kg
  Pellets per 96 zakken á 10 kg

  Bio-energy Pellets
  Milieuvriendelijk en co2-neutraal
  Speciaal voor moderne automatische pelletkachel. Pellet is van schoon houtvezel geperst zonder toevoegingen. Onze pellets worden geproduceerd volgens Europese norm…

  € 860,00

Pellets

Ontdek de Duurzame Kracht van Onze Houtpellets: Milieuvriendelijk Verwarmen met Comfort en Gemak
Wij leveren hoogwaardige houtpellets, die niet alleen zorgen voor een efficiënte en comfortabele verwarming, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Met ons oog op duurzaamheid en innovatie brengen we je een verhaal dat laat zien waarom onze houtpellets een verstandige keuze zijn voor iedereen die geeft om het milieu en het comfort van zijnhuis.

Van Bos tot Pellet: Een Ecologisch Verantwoord Proces
Onze houtpellets worden vervaardigd uit een zorgvuldig samengestelde mix van hardhout en zachthout soorten. Deze duurzaam beheerde bossen vormen de basis van ons ecologisch verantwoorde proces. Door gebruik te maken van resthout en houtafval, minimaliseren we verspilling en dragen we bij aan het behoud van gezonde bosgebieden. Het gebruik van hout als brandstof is een slimme keuze, omdat het een hernieuwbare bron is die onze CO2-voetafdruk vermindert.

Europese Norm EN-PLUS: Kwaliteit Gewaarborgd
We zetten ons in voor kwaliteit en voldoen we aan de Europese norm EN-PLUS voor de productie van houtpellets. Deze norm garandeert dat onze pellets voldoen aan strikte eisen, wat resulteert in een optimale verbrandingsefficiëntie en minimale uitstoot. Met onze EN-PLUS certificering kunt u er zeker van zijn dat u het beste van het beste krijgt op het gebied van houtpellets.

Groen Verwarmen: CO2 Neutraal
Een van de meest aansprekende aspecten van onze houtpellets is hun CO2-neutrale eigenschap. Wanneer houtpellets worden verbrand, komt er CO2 vrij die eerder tijdens de groei van de bomen uit de atmosfeer is opgenomen. Dit resulteert in een gesloten CO2-cyclus, waarbij de uitgestoten CO2 wordt geabsorbeerd door nieuwe bomen die worden geplant ter vervanging van de gebruikte houtbronnen. Zo blijft de CO2-uitstoot in balans, waardoor onze houtpellets een duurzaam alternatief zijn voor fossiele brandstoffen.

Handige Verpakking: Bescherming tegen Weersinvloeden
Bij ons staat uw comfort centraal. Daarom zorgen we ervoor dat onze houtpellets worden geleverd in stevige zakken met eenzijdige perforaties. Deze slimme verpakking biedt bescherming tegen weersinvloeden en vocht, waardoor de kwaliteit van de pellets behouden blijft. Om de levensduur van de houtpellets te verlengen, raden we aan om ze bij voorkeur binnen of onder een afdak op te slaan. Op deze manier blijven je houtpellets in topconditie, klaar om je huis te verwarmen.

Het Verwarmende Slotakkoord
Bij Haardhoutcentrum.nl geloven we in de kracht van duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Onze houtpellets bieden je niet alleen een kosteneffectieve en comfortabele manier om jehuis te verwarmen, maar stellen je ook in staat om uw steentje bij te dragen aan het milieu. Met onze EN-PLUS gecertificeerde, CO2-neutrale houtpellets kun je met een gerust hart genieten van warmte en gezelligheid in jehuis, wetende dat je bijdraagt aan een groenere toekomst.

Kies vandaag nog voor onze houtpellets en ervaar het verschil dat het kan maken voor je huis en onze planeet. Verwelkom duurzame warmte en comfort met de houtpellets van Haardhoutcentrum.nl

Betaal makkelijk en snel met iDeal of Creditcard
óf achteraf met Klarna 

Veilig betalen

Onze sterke punten

 Gratis thuisbezorgd

 Ovengedroogd

 Constante kwaliteit

Haardhoutcentrum is onderdeel van:

 

Betrouwbaar zaken doen:

KvK: 90197313
BTW: NL865238649B01

Review onze service

 

© 2023 - 2024 Haardhoutcentrum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel